Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Seine

Seine cruise – het mooiste van Frankrijk

Beleef de beroemde Seine met een bijzondere Seine cruise

Een Seine cruise is veel meer dan een bootreis door Parijs. De rivier is 767 kilometer lang en stroomt behalve door de Franse hoofdstad door Fontainebleau, Rouen en Le Havre. Parijs is natuurlijk wel een van de hoogtepunten van een Seine cruise. Met zo veel prachtige boulevards en iconen als de Eiffeltoren, de Marais, het Louvre en de Notre Dame zou u hier alleen al dagen kunnen doorbrengen. Maar ook het lieflijke Seine-dal trakteert u op vele onvermoede schatten. Met een Seine cruise komt u bijvoorbeeld door de streek waar Calvados vandaan komt, maar ook langs velden vol lavendel, langs oeroude bruggen en vriendelijke stadjes.

Seine cruise – een reis voor levensgenieters

Rouen is een van de steden die op het programma van een Seine cruise staat. Hier staan meer dan tweeduizend prachtige vakwerkhuizen. Misschien wat veel om allemaal te bekijken, zeker omdat er nog meer moois te zien is in deze stad. De Benedictijnse abdij bijvoorbeeld, en de gotische kathedraal Notre-Dame. Een Seine cruise is niet compleet zonder een bezoek aan een van de mondaine Franse badplaatsen, zoals Deauville. Kunstliefhebbers maken hun Seine cruise helemaal af met een bezoek aan de geboorteplaats van Claude Monet, Giverny. Bezoek de tuinen die hem inspireerden tot het beroemde schilderij met de waterlelies!

Seine cruise vol joie de vivre

Bekijk snel ons aanbod aan riviercruises en zoek uw favoriete Seine cruise uit. Terwijl u overdag aan land de ene mooie ervaring na de andere opdoet, kunt u 's avonds aan boord bijkomen van alle opgedane indrukken. Met culinaire hoogstandjes uit de Franse cuisine, uiteraard. Het mag duidelijk zijn: een Seine cruise is een reis voor mensen die al weten hoe ze van het leven moeten genieten, maar die best bereid zijn zich nog wat verder in deze kunstvorm te verdiepen. U zult als een volleerd levenskunstenaar terugkeren van uw reis. Maar vergeet niet af en toe een opfriscursus te boeken. Want een Seine cruise smaakt naar meer.