Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Rhone

Rhone cruise – een droomreis door de prachtige Rhonevallei

Groots genieten in Frankrijk met een Rhone cruise

Wie op Rhone cruise gaat, reist door een gebied dat ongeëvenaard rijk aan cultuurmonumenten is. De invloed van de Romeinen die zich hier vestigden, wijn maakten en handel bedreven is nog altijd merkbaar. Tijdens een Rhone cruise vaart u langs wijngaarden, velden vol zonnebloemen, olijfboomgaarden, cipressenhagen, steile bergen en uitgestrekte weiden. In het zuiden van Frankrijk wordt u getrakteerd op overdonderend mooie uitzichten in de Provence en de Camargue, op de geur van rozemarijn en lavendel, op wilde paarden die voorbij draven. Een Rhone cruise is een weelde voor al uw zintuigen!

Vakantie vieren in mediterrane stijl met een Rhone cruise

Behalve landschappen die zelfs de meest nuchtere noorderling niet onberoerd laten, biedt een Rhone cruise ook een keur aan steden die een bezoek zeker waard zijn. Avignon, Arles en Lyon bijvoorbeeld. Hier gaan het moderne stadse leven en de romeinse geschiedenis van het gebied hand in hand. Het amfitheater van Lyon, de beroemde brug van Avignon en de Arena van Arles ademen de sfeer van de Romeinse periode in Europa. Een Rhone cruise is een duik in het verleden – maar wel per modern cruiseschip. Met ruïnes, thermen en aquaducten als tastbare herinneringen aan het verleden. Maar een Rhone cruise is natuurlijk meer dan geschiedenis. Met een goed glas wijn, uitgebreid tafelen en een exquise selectie aan culinaire specialiteiten maakt u een Rhone cruise helemaal af.

Een Rhone cruise – een weldadige ervaring voor lichaam en geest

Het is niet moeilijk om u tijdens Rhone cruise mee te laten slepen door de schoonheid van de Rhonevallei. Al die indrukken kunnen wel eens overweldigend zijn. Gelukkig is er aan boord alle gelegenheid om uzelf weer op te laden tijdens een Rhone cruise. De gastvrije sfeer aan boord, de uitstekende maaltijden en het vriendelijke personeel zorgen daar wel voor. Boek een relaxmiddag in de spa, bespreek de dag met nieuwe vrienden, en ervaar de service aan boord. Om de volgende dag weer volop van het goede Franse leven aan land te genieten.