Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Main-Donaukanaal cruise: twee rivieren, één kanaal, een wereld aan mogelijkheden

Main-Donau-Kanaal

Main-Donaukanaal cruise – een prachtige bootreis

Een Main-Donaukanaal cruise geeft u de gelegenheid een van de belangrijkste waterverbindingen van Europa te leren kennen. Dit kanaal maakt bootverkeer tussen de Zwarte Zee, de Atlantische Oceaan en de Noordzee mogelijk. En dat is natuurlijk interessant, maar belangrijker is dat een Main-Donaukanaal cruise een cruise vol variatie, plezier en verrassende uitstapjes is. 171 kilometer lang aan vakantieplezier tussen de Main bij Bamberg en de Donau bij Kelheim. Een prima gelegenheid om het altijd mooie Beieren te ontdekken. Of om verder te trekken naar de Donau, de Main, of zelfs richting Noordzee of Atlantische Oceaan.

Laat u betoveren door een Main-Donaukanaal cruise

Bezoek de stad Bamberg, gelegen op zeven heuvels en bekend om het goedbewaarde historisch centrum en de Romaanse Domkerk. Een Main-Donaukanaal cruise voert u door Frankisch Zwitserland langs het idyllische Forchheim, vol Middeleeuwse gebouwen en vakwerkhuizen. Ook de stadjes Fürth en Nürnberg hebben schilderachtige oude stadscentra, waar het heerlijk slenteren is door oude straatjes en langs het ene mooie gebouw na het andere. Een 'Kaffee und Kuchen' erbij, misschien? Want een Main-Donaukanaal cruise is er natuurlijk om van te genieten, zowel aan boord als aan land.

Meer beleven met een Main-Donaukanaal cruise

Een Main-Donaukanaal cruise is al een belevenis op zich, maar voor als dit nog niet genoeg is, biedt deze bootreis tal van aansluitingen op andere waterwegen. Zo kunt u met een Main-Donaukanaal cruise als uitgangspunt een veel groter deel van Duitsland in slechts één reis ontdekken. Maak er een rondreis over de Main, de Donau of zelfs een reis langs de Rijn van. Pas uw riviercruise aan aan uw specifieke wensen! Enkele Main-Donaukanaal cruises beginnen al in Wenen of Passau. Geen straf om daar voor het begin van uw riviercruise of bootrondreis enkele dagen door te brengen! De mogelijkheden zijn eindeloos, dus bekijk ons uitgebreide aanbod en kies uw eigen droomreis.