Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

VS-Oostkust

VS oostkust cruise – sightseeing van Florida tot Maine

VS oostkust cruise – de highlights van de Atlantische Zeekust

Een VS oostkust cruise, wie kan zo'n aanbod weerstaan? Met zo veel te zien, te doen en te beleven is een zeecruise langs de Amerikaanse Atlantische kust voor iedereen een onverslaanbare belevenis. De beroemde skyline van Manhattan bijvoorbeeld Рom die vanaf een cruiseschip te bekijken is een ervaring om nooit te vergeten. En dat is nog maar ̩̩n van de vele highlights van een VS oostkust cruise. U wordt tijdens deze reis getrakteerd op het ene fotomoment na het andere. Van 'Sunshine State' Florida tot 'Pine Tree State' Maine, deze zeecruise wordt er een om nooit te vergeten.

Maak kennis met de vele gezichten van de VS met een VS oostkust cruise

Of u nu wilt baden in weelde of juist op zoek bent naar actieve reizen, een VS oostkust cruise is er ook in uw smaak. Cruises24.nl heeft een enorm aanbod aan Amerikaanse zeecruises. Welke elementen ziet u graag in uw VS oostkust cruise? Denk eens aan de uitgestrekte natuurgebieden van Canada, of aan 'New England' met steden als Boston, vol koloniale Engelse invloeden. Of aan de beroemde 'boardwalk' van Atlantic City, of aan New York met zijn deli's, Broadwayshows en straten die u herkent uit films ... De kustlijn van de VS heeft vele gezichten en een wereld aan mogelijkheden. Warm, koel, ontspannen of actief, noordelijk of zuidelijk...of allemaal Рkies ̼w VS oostkust cruise voor ̼w perfecte reis.

Treed in de sporen van Columbus met een VS oostkust cruise

Québec, Maine, Boston, New York, Miami: dat zijn de steden die een VS oostkust cruise aandoet. Maar er is meer te ontdekken dan het leven in deze steden. Cultuur en natuur vullen elkaar naadloos aan tijdens uw VS oostkust cruise. U zult zich geen moment vervelen! Ontspannen, dat is een ander verhaal. Onze schepen zijn stuk voor stuk gemaakt voor een ontspannen vakantie. Maar een VS oostkust cruise is bij uitstek een ontdekkingsreis. Ontdek als een moderne Columbus de gevarieerde kuststreek van de Verenigde Staten.