Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Ontdek de prachtige Oostzee met een oostzeecruise

Oostzeecruises naar de mooiste plekjes van de Oostzee

Een oostzeecruise is een fantastische manier om kennis te maken met de prachtige, oude steden langs de kust van landen als Denemarken, Polen, Letland, Estland, Rusland, Zweden en Duitsland. De havensteden van de Oostzee zijn rijk aan kunst, cultuur en architectonische bezienswaardigheden. Ontdek ze met een oostzeecruise met als starthaven de hanzestad Kiel, en bezoek het keizerlijke St. Petersburg, het sprookjesachtige Kopenhagen, de majesteitelijke bezienswaardigheden van Stockholm of de middeleeuwse binnenstad van Tallinn. En de kustlandschappen van de Oostzee, met hun ruige charme, zijn ook het bezoeken waard.

Oostzeecruises naar een spannend en veelzijdig deel van Europa

Oostzeecruises genieten steeds meer populariteit. Enerzijds wellicht vanwege het natuurschoon van de Oostzeekust: van de kliffen van Bornholm en de ruige, rotsachtige kust van westelijk Zweden tot het zachte kustlandschap van Finland en de Baltische staten. Anderzijds biedt de Oostzee toegang tot metropolen zoals Stockholm en St. Petersburg, alsmede prachtig bewaarde middeleeuwse hanzesteden. En net als in de tijd van de Hanze is nu nog steeds de boot de beste manier om de landen langs de Oostzee te verkennen. Met een oostzeecruise ziet u een interessant en veelzijdig deel van Europa zonder steeds uw koffers in en uit te hoeven pakken, of te hoeven rennen naar de trein of de incheckbalie van het vliegveld. Stap aan boord, leun achterover en maak ontspannen kennis met het Oostzeegebied!

De beste aanbiedingen voor oostzeecruises vindt u bij kreuzfahrten.de

Een oostzeecruise is een ware belevenis voor al uw zintuigen. Aan boord geniet u uiteraard van maximaal comfort, uitstekende service en een veelzijdig amusementsprogramma. Aan land ontdekt u de betoverende steden en landschappen van het Oostzeegebied. Een oostzeecruise laat u kennis maken met diverse culturen, landen en mensen op een ontspannen manier. En oostzeecruises zijn ook voordelig te boeken bij kreuzfahrten.de. Bij ons kunt u tussen diverse ervaren en professionele rederijen kiezen, met thuishavens als Kiel, Warnemünde en Rotterdam, en ook tussen reizen van verschillende duur, van een tweedaagse cruise langs de Deense kust tot een tweewekelijkse reis via Finland, Rusland, Estland en Zweden. Kijk eens naar onze aanbiedingen, en wellicht ontdekt u uw droomreis! Een oostzeecruise bij kreuzfahrten.de staat namelijk garant voor een onvergetelijke reis, die u nog lang met vreugde zult herinneren.