Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Zuid-Afrika, Atlantische Kust

Zuid-Afrika en Atlantische kust cruises: altijd een cruise die bij u past

Zuid-Afrika en Atlantische kust cruises: wereldse reizen langs de Atlantische kust

Zuid-Afrika en Atlantische kust cruises kunt u zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Een rondreis van een paar dagen vanaf Kaapstad, een cruise vanaf Australië of Nieuw Zeeland over de Indische Oceaan, langs de Atlantische kust van Zuid-Afrika omhoog richting Europa...of juist vanaf de andere kant: een cruisevakantie met Argentinië als startpunt, via de Falklandeilanden en het legendarische Tristan da Cunha naar Kaapstad: we noemen het Zuid-Afrika en Atlantische kust cruises, maar in feite zijn het vaak intercontinentale cruisereizen. En stuk voor stuk zijn het indrukwekkende, inspirerende vakanties.

Zuid-Afrika en Atlantische kust cruises kunt u zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Een rondreis van een paar dagen vanaf Kaapstad, een cruise vanaf A

Zuid-Afrika is rijk aan wildreservaten en natuurgebieden, waarvan er meerdere ook vanaf de kust goed bereikbaar zijn. Het Tafelberg Nationaal Park bij Kaapstad is er een van. Midden in de stad ligt Kompanjiestuin als een oase in het stadsgewoel. Kaap de Goede Hoop is een ander populair reisdoel tijdens Zuid-Afrika en Atlantische kust cruises. De havenstad Mosselbaai is zeker een bezoek waard. Vanuit daar kunt u naar de prachtige Cangogrotten en naar Oudtshoorn waar onder andere een struisvogelfarm op het programma staat. Bij Port Elisabeth ligt het Addo Elephant Park, waar u per terreinwagen een safari kunt maken. Hier leven onder andere olifanten, neushoorns en buffels. Bezoek ook zeker het centrum van de stad! Het subtropische Durban en het St. Luciameer bij Richards Bay met krokodillen en nijlpaarden zijn eveneens populaire bestemmingen.

Zuid-Afrika en Atlantische kust cruises bij cruises24.nl: overige bestemmingen

Het zuidelijkste land van Afrika is prachtig, maar Zuid-Afrika en Atlantische kust cruises zijn natuurlijk meer dan dat. Langs de Atlantische kust liggen Namibië, Angola, Senegal en Kameroen, met als noordelijke kroon Marokko. Daarna kunt u doorreizen naar de Middellandse Zee, of de kust van Spanje en Portugal verkennen. Welke route u ook kiest, of u nu een ervaren reiziger bent of nog nooit een cruisereis gemaakt hebt, Zuid-Afrika en Atlantische kust cruises zijn altijd onvergetelijke ervaringen.