Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Expeditiecruise bij cruises24.nl: actief en avontuurlijk

Expeditiecruise: een schat aan ervaringen

Een expeditiecruise is een actieve cruise. Bent u niet het type om lui rond te hangen op een luxe cruiseschip, maar u doet liever iets? Combineer dan een cruisereis met een keur aan activiteiten. Duiken tussen de koraalriffen van Australië bijvoorbeeld, of trek per kano door de mangrovebossen van Colombia. Ga op hike naar de tempels en piramides van Peru of beklim Noorse gletsjers. Een expeditiecruise is een uitdagende vakantie voor ondernemende mensen: snorkelen, safari, mountainbiken, tangodansen, raften: een expeditiecruise is een boost voor uw adrenaline-niveau. Thuis hangen op de bank kan altijd nog.

Een expeditiecruise: in het voetspoor van ontdekkingsreizigers

Een expeditiecruise levert een schat aan ervaringen op. Reis per schip naar de laatste wildernissen ter wereld en verken zelf de prachtigste natuurgebieden. Volg het spoor van ontdekkingsreizigers naar de Zuidpool, of verken de Galapagoseilanden. Hier deed Darwin inspiratie voor zijn evolutieleer op. Hij zag er reuzenschildpadden, kleurrijke vogels en leguanen. Bekijk ze zelf van dichtbij! Of verken in navolging van Columbus de monding van de Orinocorivier, waar verschillende zeldzame dieren zoals de roze rivierdolfijn en de orinocokrokodil voorkomen. Of ga de Portugees Ferdinand Magellan achterna de Rio de la Plata op en ontdek de oorsprong van de tango – Magellan zelf was een paar eeuwen te vroeg om dat te doen. Een expeditiecruise combineert historie, natuur en cultuur!

Expeditiecruise: de meest opwindende cruisereis

Samen met half Nederland op dezelfde camping staan kan natuurlijk heerlijk ontspannend zijn. Maar wie een echt bijzondere ervaring wil, boekt bij ons een expeditiecruise. Combineer een aangename reis met enerverende uitstapjes. Ook binnen Europa is een uitdagende expeditiecruise mogelijk: maak bijvoorbeeld net als rijke jongeren vroeger een Grand Tour van Europa, maar dan nu als cruisereis. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod aan cruise-expedities en laat u inspireren door de vele mogelijkheden!