Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Noord Atlantische Oceaan cruise: de mooiste zeecruises

Op ontdekkingsreis met een Noord Atlantische Oceaan cruise

Met een Noord Atlantische Oceaan cruise voelt u zich ook honderden jaren na de beroemde reizen van Columbus nog een echte ontdekkingsreiziger. Kies het ruime sop en ervaar de romantiek van het leven op zee! Maar waaruit die romantiek nu precies bestaat? Ontdek het zelf op uw eigen Noord Atlantische Oceaan cruise. Is het het water dat tot de horizon reikt? De zilte zeebries aan dek? De golven, die het ene moment rustig kabbelen en even later woeste witte schuimkoppen vertonen? De gezelligheid aan boord? Of toch dat moment van 'Land in zicht!', met de belofte van nieuwe ervaringen, bijzondere landschappen en interessante ontdekkingen?

Noord Atlantische Oceaan cruise: één reis, talloze mogelijkheden

Dankzij de steeds voortschrijdende inzichten in de techniek en de scheepvaart kunnen we de Atlantische Oceaan tegenwoordig veel sneller oversteken dan in de tijd van de grote ontdekkingsreizigers. Toch is het de moeite waard alle tijd te nemen voor een Noord Atlantische Oceaan cruise. Het is tenslotte vakantie, en vakanties zijn er om te ontspannen. Met meer tijd tot uw beschikking heeft u de rust om te kijken, te ontdekken Рen om bij te komen. Doe onderweg de Azoren aan, of bekijk ook Canada op uw Noord Atlantische Oceaan cruise naar New York. Er is zo veel mogelijk op het gebied van zeecruises, dat u zonder problemen meer dan ̩̩n reis kunt kiezen. Welke Noord Atlantische Oceaan cruise wordt uw memorabele zeecruise?

Genieten van luxe en comfort met een Noord Atlantische Oceaan cruise

Met zo veel tijd op zee tot uw beschikking als bij een zeecruise over de Atlantische Oceaan, is het belangrijk dat u een schip kiest dat bij uw wensen past. Gelukkig kunt u voor uw Noord Atlantische Oceaan cruise kiezen uit de meest luxe cruiseschepen. Iedere cruisemaatschappij heeft weer andere mogelijkheden. Wilt u een luxe hut met eigen balkon, een bubbelbad aan dek, een complete wellness-afdeling inclusief sauna? Spetterende shows, nachtelijke wijnproeverijen? U zegt het maar. Op een Noord Atlantische Oceaan cruise heeft u het voor het kiezen.