Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Zuid Atlantische Oceaan cruise: een heerlijke zeecruise

Zuid Atlantische Oceaan cruise: de ultieme verwenvakantie

Maak op een Zuid Atlantische Oceaan cruise kennis met de op een na grootste oceaan ter wereld. Begin uw reis in Europa, en laat het maritieme avontuur beginnen! Per luxe cruiseschip zet u koers richting het zuiden. Tijdens deze ontspannen dagen op zee kunt u in alle rust alle faciliteiten van uw drijvende hotel verkennen en heerlijk bijkomen. Of het uitzicht bewonderen en misschien leuke medepassagiers leren kennen. Natuurlijk worden er ook allerlei excursies georganiseerd, maar u bepaalt natuurlijk zelf of u daaraan deel wilt nemen of niet. Het is tenslotte úw vakantie en úw Zuid Atlantische Oceaan cruise!

Zuid Atlantische Oceaan cruise

Leer de vele gezichten van de zee kennen op uw Zuid Atlantische Oceaan cruise. Laat de kustlijn van Zuid-Europa in al zijn schoonheid voorbij glijden. Tijdens dit deel van uw zeecruise kunt u een aantal mediterrane steden zoals Cannes, Barcelona en Rome verkennen. Misschien een paar dagen eerder vertrekken, want op deze steden bent u niet snel uitgekeken. Hier vindt u alles van designkleding tot indrukwekkende musea, ruïnes uit de Romeinse tijd en natuurlijk heerlijke voorbeelden van de Mediterrane keuken! Daarna volgt het trans-Atlantische deel van de Zuid Atlantische Oceaan cruise. En daarna? Caribische eilanden, de Bahama's...de keuze is aan u!

De vele verlokkingen van een Zuid Atlantische Oceaan cruise

Neem de tijd voor uw Zuid Atlantische Oceaan cruise. Twee, drie weken of zelfs meer: een fijne reis kan niet lang genoeg duren. Soms moet het mogelijk zijn de tijd stil te zetten. Tijdens een avond op een terrasje in Barcelona, een middag op het strand van Aruba, een avond met heerlijke muziek in Havana...Wat worden de memorabele momenten tijdens uw Zuid Atlantische Oceaan cruise? Bekijk ons ruime aanbod en kies uw eigen ideale cruisereis. Er zijn zo veel verschillende routes mogelijk, zo veel plaatsen om te bezoeken, zo veel ervaringen die op u wachten - misschien is één reis niet genoeg...