Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Princess Cruises - cruises met de prinsessen van de zee.

Princess Cruises

Princess Cruises - van kleine, elegante schepen tot megaliners

De rederij Princess Cruises, met haar 17 luxeschepen, laat niets te wensen over als het om keuzemogelijkheden gaat. Zo zijn daar de kleinere, elegante Ocean Princess en Pacific Princess met plaats voor ongeveer 700 passagiers elk. Ze brengen u naar populaire bestemmingen zoals het Oostelijk Middellandse Zeegebied, maar ook naar bijzondere bestemmingen van IJsland tot Polynesië en zelfs lange reizen langs diverse werelddelen. De Dawn Princess, Sea Princess en Sun Princess zijn iets groter, maar staan net als hun kleinere zusters nog steeds garant voor een persoonlijke, intieme reisbeleving. Ditmaal naar bijvoorbeeld Australië en Nieuw-Zeeland. De grootste schepen van de rederij zijn ook ècht heel groot: de megaliners Carribean Princess, Crown Princess, Emerald Princess en Ruby Princess bieden plaats aan ruim 3000 passagiers, en varen op de Middellandse Zee of het Caribische Gebied. Ook deze oceaanreuzen bieden een persoonlijke, attente service en uiteraard een uitgebreid aanbod aan voorzieningen, of het nu om culinaire lekkernijen of een uitstekende Wellness-afdeling gaat. Een reis met Princess Cruises staat voor service van een koninklijk niveau.

Caribbean Princess
Coral Princess
Crown Princess
Diamond Princess
Discovery Princess
Emerald Princess
Enchanted Princess
Grand Princess
Island Princess
Majestic Princess
Regal Princess
Royal Princess
Ruby Princess
Sapphire Princess
Sky Princess
Star Princess
Sun Princess

Princess Cruises - fascinerende bestemmingen op land en op zee

Naast een ontspannende, verkwikkende reis op volle zee biedt Princess Cruises ook onvergetelijke excursies naar land, zowel eendaagse excursies als verblijven van een paar dagen, zodat u diverse spannende reisbestemmingen beter kan leren kennen. Onder deze bestemmingen bevinden zich het fascinerende China, maar ook Australië, Alaska met haar spectaculaire natuurschoon, en Zuid-Amerika. De interessante excursies worden uiteraard uitstekend georganiseerd door kundig personeel. Of het nu gaat om Hawaii, San Francisco, of Kaap Hoorn aan de uiterste zuidpunt van Zuid-Amerika, een cruise van Princess Cruises staat sowieso garant voor een combinatie aan ontspanning en avontuur.

Princess Cruises - uitstekende voorzieningen voor groot en klein

Zowel oceaanreuzen als de Crown Princess van Princess Cruises als kleinere, intiemere schepen zoals de Pacific Princess bieden een veelvoud aan uitstekende voorzieningen. Naast het gebruikelijke aanbod aan restaurants, shopping-mogelijkheden, Wellness-afdelingen enz. is er op de Crown Princess een bibliotheek, een kunstgalerij en een openluchtbioscoop. De kleine Pacific Princess, met ruimte voor 688 passagiers, biedt eveneens mogelijkheden om te sporten, te dineren, rond te neuzen in de bibliotheek en de kunstgalerij, of u te laten verwennen in de Wellness-afdeling. Uiteraard is er op ieder schip een amusementsprogramma voor kinderen van alle leeftijden. Een cruise met Princess Cruises is een ontspannende en enerverende belevenis voor de hele familie!