Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Noordzee cruises langs fantastische landschappen

Noordzee

Ontdek spannende natuur en prachtige steden met een Noordzee cruise

Een Noordzee cruise is een cruise naar het onbekende en ongerepte. De Noordzee is immers zoveel meer als het strand van Zandvoort of de haven van IJmuiden! En juist als u op hoogst een paar uur afstand van de Noordzee woont, moet u eens de ruigere kant van het Noordzeegebied leren kennen. Bijvoorbeeld de diepe fjorden en steile kliffen van Noorwegen met haar hoge bergen, watervallen en gletsjers, of de eenzame, rotsachtige eilanden van Orkney en Shetland. En waarom niet met al het gemak van een bootreis? En naast de imposante bergen en diepe wouden van Scandinavië biedt de Noordzeekust ook pittoreske vissershavens, oude stadskernen en uiteraard wereldsteden zoals Londen. Dit alles ligt binnen handbereik met een Noordzee cruise van www.cruises24.nl.

Een bijzondere vakantiebelevenis met een van onze Noordzee cruises

Een Noordzee cruise betekent pure belevenis en avontuur. Laat u vervoeren door het betoverende noorderlicht langs de kust van Lapland, of door de middernachtzon bij de poolcirkel. Bezoek schilderachtige stadjes langs de Engelse of Noorse kust, of juist Europese wereldsteden zoals Oslo. Het Noordzeegebied is vol fantastische belevenissen en bezienswaardigheden. Uiteraard kunt u dit alles ervaren met de best mogelijke service en het grootste gemak op onze cruiseschepen. Een professionele crew en een uitstekende reisorganisatie zorgen ervoor, dat u volledig kunt genieten van al wat het Noordzeegebied te bieden heeft. Een bijzondere, zelfs heel bijzondere vakantiebelevenis ligt binnen handbereik bij www.cruises24.nl. Boek een van de vele Noordzee cruises in ons aanbod, en stap aan boord!

Zelfs een kortere cruise op de Noordzee is een ware belevenis

Een Noordzee cruise is een garantie voor belevenissen op land en ontspanning aan boord. Voor een spannende en afwisselende cruisevakantie hoeft u in geen geval helemaal naar Amerika of Afrika te varen. Er is zoveel moois dichterbij huis! Een Noordzee cruise voert u langs de mooiste landschappen en meest interessante steden van Noorwegen en Denemarken, Engeland, Ierland en Schotland en uiteraard Duitsland, Nederland en België. En welke route en bestemming u ook kiest, u maakt gegarandeerd kennis met adembenemende landschappen en fascinerende steden. En ook als u geen tijd heeft voor een wekenlange cruise, bieden onze Noordzee cruises u vele interessante alternatieven. Zo kunt u een kortere cruise boeken vanaf de haven van Hamburg naar het schilderachtige Antwerpen.