Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Amazonas

Amazone cruises: Zuid-Amerika

Amazone cruises: van reuzenrivier tot Rio de Janeiro

Amazone cruises door Zuid-Amerika zijn bijzondere reizen. Het Amazonegebied is het grootste tropisch regenwoud ter wereld en de Amazone is een van de langste rivieren ter wereld. De focus van de meeste Amazone cruises ligt in Brazilië. Veel reizen doen ook de andere landen waar de rivier doorheen stroomt aan: Peru, Bolivia, Columbia en Ecuador. U zult het oerwoud in al zijn glorie van dichtbij kunnen meemaken tijdens Amazone cruises. Maar het regenwoud is niet het enige indrukwekkende aan Zuid-Amerika. Ook bruisende steden staan op het programma: dit is uw kans om Rio de Janeiro, Sao Paolo of Buenos Aires te verkennen.

Ervaar het machtige regenwoud van de Amazone met Amazone cruises

De Amazone is meer dan 6500 kilometer lange rivier. Tijd genoeg dus om u tijdens Amazone cruises onder te dompelen in het wonder van het regenwoud. In dit gebied komen planten en dieren voor die nergens anders voorkomen. In de stad Manaus kunt u een wonderlijk natuurfenomeen ervaren. Hier komt het donkere water van de rivier de Negro samen met het modderige water van de Solimões, een heel bijzonder gezicht! Natuurlijk kunt u op Amazone cruises ook zelf het oerwoud in (bijvoorbeeld op krokodillensafari). In het Amazonegebied liggen o.a. Belém, dat als bijnaam 'Stad van de mangobomen' heeft. Bezoek zeker de beroemde Ver-o-Peso markt. Ook Macapa en Santarém zijn een excursie waard.

Amazone cruises: meer dan regenwoud en rivieren

Vele wegen leiden naar Rome, maar er zijn er ook genoeg die u op Amazone cruises naar andere interessante plaatsen brengen. Een mogelijkheid is te vertrekken vanuit Europa: vaar via Marokko, over de Amazone richting Argentinië en Chili. Ook vanuit de VS vertrekken er Amazone cruises: bijvoorbeeld een rondtocht via de kleine Antillen door het Amazonegebied. Of vertrek vanuit Monaco en daal via Marokko over de Atlantische Oceaan af naar de Amazone om vervolgens uw tocht te vervolgen naar Uruguay, Argentinië en Chili. Welke van onze Amazone cruises wordt uw topvakantie?