Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

AIDA Cruises

AIDA cruises: Boek een onvergetelijke AIDA cruise met www.cruises24.nl

AIDAbella
AIDAblu
AIDAcosma
AIDAdiva
AIDAluna
AIDAmar
AIDAnova
AIDAperla
AIDAprima
AIDAsol
AIDAstella

AIDA cruises staan voor ongedwongen sfeer en uitstekende voorzieningen

De Duitse rederij AIDA cruises, met haar negen cruisevaartuigen, staat voor een spontane, informele benadering, een prettige, ongedwongen sfeer en een rijk aanbod aan sport- en amusementvoorzieningen. Een AIDA cruise is daarmee een ideale keuze voor de actieve reiziger. Op de jongste aanwinst van de vloot, de AIDAmar, bevinden zich bijvoorbeeld een uitgebreide sportafdeling met volleybalveld, joggingparcours, enz., en mogelijkheden tot fiets- en duikexcursies, een Wellness-afdeling die niets te wensen overlaat aan verkwikkende behandelingen, van ayurvedische massage tot een Finse sauna, en natuurlijk een rijk aanbod aan restaurants, clubs en andere voorzieningen zoals een bibliotheek. Het schip heeft zelfs een eigen bierbrouwerij! Schepen van AIDA cruises staan dan ook met recht bekend als drijvende club-resorts.

AIDA cruises: ontspanning en avontuur van de Noordzee tot Aruba

Kijk eens in ons uitgebreide aanbod aan AIDA cruises. Zo neemt de AIDAluna u wellicht mee naar het Caribische Gebied, naar Barbados, Antigua, de Dominikaanse Republiek en de Nederlandse Antillen. Naast uitstapjes naar levendige havens als Willemstad op Aruba of Scarborough op Tobago kunt u zich laten verwennen met een shiatsu-massage in de Wellness-afdeling, of met een romantisch diner voor twee in de Caribische avond. Of misschien laat u zich door de AIDAsol voeren naar Madeira en de Canarische Eilanden, Noorwegen of, dichter bij huis, de Noordzee. Naast de spannende reisbestemmingen kunt u genieten van een 4D-bioscoop, of van een ter plaatse gebrouwen biertje in de brouwerij. Hoe dan ook staat een cruise op een van de clubschepen van AIDA cruises voor ontspanning en genieten met een relaxte, informele sfeer.

Maak het u gemakkelijk op een AIDA cruise

Op AIDA cruises voelt u zich thuis. In de restaurants kunt u zitten waar u wilt, en met de uitgebreide sportvoorzieningen en het spectaculaire moment verveelt u zich geen moment. Heeft u even geen zin in de nieuwste films of in ons aanbod aan kunst en live muziek? Leen dan een spannend boek uit de bibliotheek en leun achterover aan dek. Maak het u gemakkelijk! Kijk ook eens naar het aanbod aan themareizen met AIDA. Wilt u een golfweek met professionele golftrainers, een voetbalkamp voor de kinderen, of een gourmet-week met culinaire lekkernijen? AIDA organiseert ook themareizen met onderwaterfotografie, of komedieweken met bekende komieken. AIDA cruises biedt voor elk wat wils!