Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Een Britse Eilanden cruise staat garant voor ontspanning en avontuur

Britse Eilanden

Een Britse Eilanden cruise, zo dichtbij en zo vol verrassingen!

Denkend aan een Britse Eilanden cruise, komen wellicht in de eerste plaats de twee meest bekende landen, namelijk Groot-Brittanië en Ierland, bij u op. Maar een Britse Eilanden cruise biedt zoveel meer! Denk aan de schitterende Orkney Eilanden ten noorden van Schotland, met hun karige natuur en oeroude ruïnes, het eiland Aran westelijk van Ierland met haar traditionele Keltische levensstijl, of de fabelachtige Scilly Eilanden ten zuidwesten van Cornwall met hun subtropische klimaat. Deze nauwelijke bekende, maar fascinerende bestemmingen vol verrassingen, met nog vele andere, liggen binnen handbereik met een Britse Eilanden cruise. Stap aan boord van een van onze cruiseschepen, leun achterover in een stoel op het dek en geniet van de prachtige Britse archipel.

Ongerepte natuur en spectaculaire uitzichten op een Britse Eilanden cruise.

Een Britse Eilanden cruise biedt u ongerept, puur natuurschoon, in de vorm van krijtwitte kliffen, kilometerslange stranden, ongenaakbare rotsen en lieflijk glooiende weilanden. Een landschap vol afwisseling, van eeuwenlang door mensenhand gecultiveerde landschappen tot ongerepte wildernis. En al dit alles ligt bijna naast de deur! Kijk eens door ons uitgebreide aanbod aan Britse Eilanden cruises. Een korte reis van hooguit een week langs de Engelse zuidkust, of een langere cruise van meer dan twee weken, waarbij wellicht de Fäeröer-eilanden of het spookachtige, afgelegen en sinds de dertiger jaren onbewoonde St. Kilda aangedaan worden? Of misschien zelfs IJsland? Wij bieden op maat gesneden cruises voor iedereen.

Een Britse Eilanden cruise is een reis vol geschiedenis en cultuur

Een Britse Eilanden cruise biedt u ontspanning met overweldigend natuurschoon, maar ook spanning met swingende wereldsteden zoals Londen en Dublin. De havensteden van de Britse Eilanden hebben een rijkdom aan cultuur en geschiedenis zoals alleen echte havensteden hebben, met alle invloeden die ze door de eeuwen heen van de hele wereld hebben opgedaan. Van het cosmopolitische Londen tot het fraaie, oude Edinburgh en het bedrijvige Liverpool. En naast drukke metropolen doet een Britse Eilanden cruise ook tal aan pittoreske vissersplaatsjes aan. Tijdens excursies aan land leert u op die manier de rijke geschiedenis en afwisselende cultuur van de Britse Eilanden kennen. Van ruige, sfeervolle havensteden zoals Newcastle tot plaatsjes aan de Ierse westkust waar het Iers nog voluit gesproken wordt en de oorspronkelijke Keltische cultuur nog overal aanwezig is: een cruise naar de Britse Eilanden biedt een ongelooflijke rijkdom aan indrukken en reiservaringen. Boek vandaag nog, en laat de voorpret voor een volmaakte cruisevakantie beginnen!