Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Zeilcruise op een windjammer: reizen met een historisch tintje

Zeilcruise, romantiek uit vervlogen tijden

Een zeilcruise op een windjammer: dat is groots zeilen. Aan het einde van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw zeilden er windjammers met hun vracht tussen de continenten. Nu vervoeren deze imposante schepen passagiers die een zeilcruise maken. Hoor het geluid dat de stalen kabels van de zeilen maken als de wind erop speelt en zie de zeilen opbollen. Het schip snijdt schijnbaar moeiteloos door de golven. Het uitzicht is fenomenaal, de voorzieningen laten niets te wensen over en het personeel is vriendelijk: wat een topvakantie!

Een zeilcruise, dat is luxe genieten

Een zeilcruise is een ervaring om nooit te vergeten. De schepen van Star Clippers combineren de grandeur van vroeger met eigentijdse luxe. Een zeilcruise op deze schepen is kleinschalig: met de Royal Clipper reizen ten hoogste 227 passagiers mee en de Star Clipper en de Star Flyer herbergen maximaal 170 gasten. Avontuurlijke passagiers trekken een harnas aan en klimmen naar het kraaiennest van de Royal Clipper om te genieten van het uitzicht! De Sea Cloud van Sea Cloud Cruises begon haar reizen al in 1931 als de Hussar. Er zeilden koningen en soldaten mee, en nu kunt u ermee op zeilcruise. Ook de Sea Cloud II, een recent gebouwd zeilschip, is een genot om mee te zeilen. Of gaat u toch liever aan boord van de hypermoderne Club Med 2 van Club Med Cruises?

Zeilcruise bij cruises24.nl: bestemmingen

Wij bieden cruises naar alle windstreken aan. Voor wie de aantrekkingskracht van het noorden voelt is er een zeilcruise naar Scandinavië en de Baltische staten. Wie het liever in (sub)tropische sferen zoekt monstert aan op een zonovergoten zeilcruise door het Caraïbisch gebied. Er zijn ook reizen naar het Middellandse zeegebied voor zeilers die van het Mediterrane dolce vita houden. Heerlijk eten, ontspannen leven, en de luxe omgeving van een prachtig zeilschip. En dat is nog maar een kleine greep uit ons aanbod...dus hijs de zeilen, uw zeilcruise kan beginnen!