Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Rond Zuid-Amerika

Zuid-Amerika cruises: avontuurlijke rondreizen voor iedereen

Zuid-Amerika cruises: avontuurlijke rondreizen voor iedereen

Zuid-Amerika cruises hebben vaak het Amazonegebied en de Galapagoseilanden als bestemming. Logisch, want wie wil er nu niet genieten van deze prachtige natuur? Maar er is behalve ondoordringbare oerwouden, bijzondere dieren en ruige natuur veel meer moois te zien tijdens Zuid-Amerika cruises. Een rondreis laat de schoonheid van dit continent zien. Ervaar het zelf, van het zuidelijkste puntje van Chili tot aan het noorden van Colombia, langs de westkust aan de Stille Oceaan met Peru en Ecuador en met Suriname en Uruguay aan de Atlantische oostkust. Zuid-Amerika cruises zijn altijd avontuurlijk en gevarieerd.

Zuid-Amerika cruises bij cruises24.nl

Zuid-Amerika cruises kunnen zo compact of uitgebreid zijn als u zelf wilt. Vaar van Italië via Marokko naar het Amazonegebied, en daarna langs de mooiste plekjes van de oostkust en de westkust tot aan Valparaiso in Chili. Zuid-Amerika cruises beginnen ook in Argentinië, Chili, Peru of Brazilië, maar ook opstappen in de VS, Marokko of zelfs Engeland is mogelijk. Ook het einddoel van uw cruisereis kan buiten Zuid-Amerika liggen: wat dacht u van Sydney, Barcelona of Vancouver? Bekijk ons gevarieerde cruiseaanbod en kies de reis die bij u past.

Te zien en te doen op Zuid-Amerika cruises

Eenmaal aan boord van uw cruiseschip kan het genieten beginnen. Van alle gemakken voorzien zult u zich aan boord niet vervelen, en ook aan land is er van alles te doen. Zuid-Amerika cruises zijn naar wens actief of ontspannend, maar altijd inspirerend: maak er úw perfecte reis van. Ontdek steden zoals Lima, Paramaribo, Caracas en Rio de Janeiro. Ervaar mysterieuze Inca-ruïnes, ontdek de oorsprong van de Panamahoed in Ecuador, bezoek een Peruaanse bodega in Pisco, eet empanadas op de Argentijnse pampa's, volg een masterclass tangodansen in Buenos Aires of maak een paardentocht langs Chileense stranden. Wat u ook kiest, Zuid-Amerika cruises zijn altijd bijzonder.