Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Mexicaanse Riviera

Mexico cruises: méér dan Maya's en mariachi

Mexico cruises: routes en mogelijkheden bij cruises24.nl

Veel Mexico cruises vertrekken van de oostkust van de VS. Mogelijke opstapplaatsen zijn Miami, Fort Lauderdale, New York en Boston. De cruise voert vaak via een van de eilanden in de Caraïbische Zee (o.a. Bahamas, Kaaimaneilanden, Jamaica, Dominicaanse Republiek, Curacao) en het Panamakanaal naar Mexico. Veel cruises leggen ook aan in Colombia, Costa Rica, Nicaragua of Guatemala. Er zijn ook Mexico cruises die vanaf de Amerikaanse westkust (meestal Californië) of vanuit Vancouver, Canada vertrekken: verken het Amerikaanse continent via uw favoriete route.

Mexico cruises vol activiteiten

Mexico cruises zijn zeer geschikt om te genieten van zon, zee en strand. En om te zeilen, snorkelen en scubadiven. Maar er is zo ontzettend veel meer te doen aan de Mexicaanse kust! Ga duiken bij Cabo San Lucas met zijn imposante rotskust en bijzondere vissen, maak een off-road rit in een terreinwagen door de bergen, bezoek de wijngaarden bij Encenada... Ga diepzeevissen in Manzanillo, bezoek Zihuatanego met zijn nauwe straatjes vol leuke restaurantjes en winkels en bekijk de koffieplantages van Huatulco. Ontdek het beroemde nachtleven van Acapulco, geniet van de hagelwitte stranden van Cancún, Ixtapa en Puerto Vallarta...er is zo veel te kiezen, voor iedereen! Vergeet niet een bezoek te brengen aan een van de vele Azteken- en Mayaruines. Mexico cruises zouden niet compleet zijn zonder!

Mexico cruises, meer dan de Mexicaanse Riviera

De Mexicaanse Riviera hoort bij Mexico cruises. Toch is ook een bezoek aan andere Midden-Amerikaanse landen als Guatemala, Nicaragua en Puerto Rico de moeite waard. In dit werelddeel vindt u behalve een rijke (indiaanse) geschiedenis ook culinaire tradities om uw vingers bij af te likken, woeste jungles en perfecte zandstranden. Maar of u zich nu wilt verdiepen in de lokale geschiedenis of liever geniet van een cocktail op uw priv̩-balkon aan boord Рallebei kan trouwens ook РMexico cruiseszijn altijd inspirerend.