Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Noord Afrika, Mediterrane Kust

Noord-Afrika Mediterrane kust cruises: gevarieerde cruisereizen in het Middellandse Zeegebied. Voordelig en verrassend veelzijdig!

Noord-Afrika Mediterrane kust cruises met cruises24.nl: gevarieerde vakantiereizen

Noord-Afrika Mediterrane kust cruises zijn er in alle soorten en maten. In de landen die aan de Middellandse Zee grenzen liggen zo veel mooie plaatsen, dat één cruise nauwelijks genoeg is om recht te doen aan de schoonheid ervan. Met Marokko, Algerije en Tunesië in Noord-Afrika, de zuidelijke Europese landen, zonnige eilanden als Kos en Rhodos, en de geliefde vakantiebestemmingen Turkije, Israël en Egypte aan de oostkant is dit uitgestrekte kustgebied perfect voor afwisselende Noord-Afrika Mediterrane kust cruises. Een comfortabele cabine, luxe voorzieningen aan boord en vriendelijk personeel geven uw reis een gouden randje.

Noord-Afrika Mediterrane kust cruises: intrigerend Afrika

Cruisereizen saai? De onze niet. En Noord-Afrika Mediterrane kust cruises zijn helemaal een aaneenschakeling van de mooiste kustplaatsen. Egypte, maar ook Tunesië, Algerije en Marokko trakteren u op fascinerende woestijnlandschappen, heerlijke badplaatsen en stadjes vol kleurrijke markten met kruiden, stoffen, sieraden en ander handwerk, nauwe straatjes en prachtige oude gebouwen. En vergeet ook de Noord-Afrikaanse keuken niet. Verfrissende karkadeh (hibiscusthee) in Egypte, kruidige tajines met vis, lam of kip in Marokko, Algerijnse Mhkabez (notenkoekjes)...Noord-Afrika Mediterrane kust cruises zijn een lust voor het oog én de smaakpapillen.

Noord-Afrika Mediterrane kust cruises: warm mediterraan

Het Noord-Afrikaanse deel van de reis wordt vaak gecombineerd met peen bezoek aan oude steden als Ravenna en Venetië in Italië, Griekse eilanden als Kos en Corfu, of zonnige Israëlische steden als Haifa en Ashdod. Ook de Bosnische en Kroatische kust zijn populaire bestemmingen tijdens Noord-Afrika Mediterrane kust cruises. Of wordt het toch de Spaanse kust en het rijke leven in mondaine Franse kuststeden? Met een pastis (of een café crème) op een terras...mais oui! In ons aanbod van cruises over de Middellandse Zee vindt u ongetwijfeld uw favoriete reis.