Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Ook op Canada cruise? - Afwisselende cruisereizen voor natuurliefhebbers

Canada & New England

Een Canada cruise, altijd avontuurlijk en afwisselend

Met een Canada cruise beleeft u dit veelzijdige land in al zijn glorie. De overweldigende natuur is zo afwisselend dat u elke dag een nieuw fabuleus uitzicht heeft. Weidse vlakten, sprookjesachtige bossen, steile bergen, grillige gletsjers... Tel daarbij de gevarieerde fauna (beren, elanden...) en u begrijpt dat iedere Canada cruise een geweldige ervaring is. Ook de bewoonde wereld van Canada is de moeite waard, of u nu van schilderachtige plaatsjes of bruisende steden houdt. Een Canada cruise betekent een vakantiereis vol afwisseling en avontuur. En aan boord van onze van alle gemakken voorziene cruiseschepen vindt u alle faciliteiten om te ontspannen.

Canada cruise: het kiezen van de reis als goed begin van de vakantie

Net zo groot als Canada is de keuze aan cruises er naartoe! Begin uw Canada cruise al in New York, en reis via de Noordoostkust van de VS omhoog. Tussen de Big Apple en de Canadese kust bevinden zich de zes staten van New England, die u alvast wat rust geven na het energieke stadsleven. Echte wereldreizigers beginnen hun Canada cruise alvast aan de andere kant van de Atlantische Oceaan en steken de grote plas over voor ze bij de grillige Canadese kustlijn aankomen. Zo heeft u ruim de tijd om u op uw eigenlijke Canada cruise te verheugen! Bij cruise24.nl vindt u zeker uw perfecte reis.

Canada cruise? Natuurlijk genieten op z'n Canadees

De voorpret begint zodra u een Canada cruise heeft gekozen. Al die adembenemend mooie natuur die u nu alleen nog op foto's ziet, maar straks in het echt! Gletsjertongen van het diepste blauw tot bijna zwart, groene weiden en bossen, de zee die tot het oneindige strekt, de wilde dieren... En straks in het echt is uw Canada cruise nog veel mooier. U kunt zich ook alvast verheugen op de feestelijke avonden aan boord, de luxe buffetten en het weidse uitzicht vanuit uw comfortabele hut. Ga nu vast op droomreis en kies bij cruise24.nl een overweldigend mooie Canada cruise.